David Rhodin

Kort presentation

Under David Rhodins föreläsning berättar han om hur det är att leva med generaliserad ångest och hans erfarenheter och bemötande inom vården. Han talar även om hur det är att vara asexuell och överleva i en sexual värld.

Bakgrund

Med konstant oro över både stora och små saker och en tankevärld som gjorde allt den kunde för att sätta käppar i hjulen har David kämpat med både ångest, stress, utanförskap och utmattning.

Beskrivning av den psykiska ohälsan

Davids generaliserade ångest har genomsyrat alla delar av hans liv och har gjort både arbete, skola och privatliv betydligt svårare än det hade behövt vara. Detta tillsammans med mobbning och utanförskap har gjort att han haft mycket känslor som inte har bearbetats och därför ofta har haft negativ inverkan på hans liv.

Vändpunkten i livet

Vändningen för David kom dels när han fick diagnosen GAD och då kunde börja identifiera sina tankar som felaktiga och mer aktivt ta kontroll över dem. Då GAD är det i hans historia som tveklöst påverkat honom mest så betydde detta mycket och även om tankarna finns kvar blir de lättare att hantera ju mer han jobbar med dessa.

Hur ser livet ut idag?

Numera arbetar David med barn och ungdomar som idrottsledare inom föreningslivet. Ett yrke som för honom ger stor frihet att anpassa arbetet efter sina behov och leva ett rikt liv trots sina hinder.

Vad kan åhöraren förvänta sig av föreläsningen?

David berättar en väldigt öppen och hoppfull historia om att ta sig över mentala hinder och att övervinna sina egna tankar. Samt ger han en inblick i hur det kan se ut i huvudet på någon med generaliserad ångest.

Övrigt

David kan föreläsa på både svenska och engelska.

BLOGGINLÄGG AV DAVID

Ett liv värt att leva

Ett liv värt att leva Bygg ett liv som du inte behöver ta semester ifrån. Detta sade den internationella föreläsaren och livscoachen Rob Hill Sr. Ett väldigt tänkvärt citat tycker jag. För idag verkar många leva endast för den semester

Läs mer »

Måndag hela veckan

Måndag hela veckan I filmen Groundhog Day från 1993 spelar Bill Murray en bitter tv-meteorolog som tvingas återuppleva samma dag om och om igen. Dagen som spelas på repeat råkar vara en måndag. Vilket är anledningen till att den svenska

Läs mer »

BOKA FÖRELÄSNING MED DAVID

Önskar du ha föreläsningen
Kommentarsfunktionen är stängd.