Kiriakos Backis

Kort presentation

Kiriakos backis Vägen tillbaka till livet och arbetslivet efter 15 år sjukdom ,resan som mobbade barn som började i Belgien genom ungdomen i Grekland och slutligen Sverige , situationen som kroniskt sjuk, utanförskap, skilsmässa , cancer besked , hjärtproblem, samhällets press och förväntningar, bemötande hos myndigheter, positivitets- och ätstörningar, hur man skapar hopp och framtidstro i livet trots alla motgångar.Drömmen att sitt eget projekt om hopp som blev verklighet !, att skriva en bok , betydelse av kulturen maten , träning och djur i min rehabilitering.

Bakgrund

Resan som mobbade invandrare barn med Ad/hd diagnos och att överleva en nära död olycka som började i Belgien genom ungdomen , sökandet av sina rötter i Grekland under ungdomen och slutligen Sverige efter fem år i Grekland av inre sökande av bekräftelse!

Beskrivning av den psykiska ohälsan

ADHD, PTSD, ångestsyndrom, ätstörningar, depression, kroniskt smärta i 50% av kroppen, utbrändheten, mobbning och utanförskap.

Vändpunkten i livet

Efter en 12 årig lång kamp med psykiska och fysiska smärtor , ätstörningar, depressioner mm.. och en omfattande utredning får diagnoserna ADHD och PTSD jag bestämmer att använda min erfarenhet för att hjälpa andra människor att må bättre och skapa min eget jobb och dröm med projekt hopp och lyckas komma ut efter 15 år från sjukersättningen ! idag lever jag lycklig på landet , har köpt en häst och börjat rida , har börjat cykla , motionera , har gått ner närmare 30 kg och är bästa vän med maten , älskar laga mat , har fast jobb inom psykiatri och har bevisat att det finns alltid en väg tillbaka! Hopp och framtidstro är mina nyckelord!

Hur ser livet ut idag?

Idag är jag 53 år gammal och efter 15 år från sjukersättningen ! idag lever jag lycklig och är sambo på landet , har köpt en häst och börjat rida , har börjat cykla , motionera , har gått ner närmare 30 kg och är bästa vän med maten , älskar laga mat , har fast jobb inom psykiatri , hjälper med min sambo barn som har det tufft med vår häst och har bevisat att det finns alltid en väg tillbaka ! hopp och framtidstro är mina nyckelord ! En bok av vår återhämtning med hästen är på gång ! jag dansar igen !

Vad kan åhöraren förvänta sig av föreläsningen?

Hopp , Framtidstro , att det är aldrig försent i livet oavsett ålder och oavsett hur tufft livet är och har varit ! Använder mig gärna av: musik, humor, bilder och improvisation. sociala medier , workshop , diskussioner .Studiecirklar mm

Övrigt

Talar 4 språk: franska, grekiska, svenska och engelska. , jag föreläser för alla och anpassa mig i olika situationer , föreläser gärna på svenska , engelska och franska !

BOKA FÖRELÄSNING MED KIRIAKOS

Önskar du ha föreläsningen
Kommentarsfunktionen är stängd.