Det skulle ju bli så bra (och lite är ju jättebra).

Ja, allt skulle ju bli så jättebra när pandemin och nästan alla restriktioner släppte. Det blev inte riktigt så som ju alla vet.

Putin kom i vägen för detta.

Nu stiger priser, folk är oroliga (vilket jag kan förstå) och vi är tillbaka med ständiga rubriker i tidningarna, i stället för pandemin är det nu om Putin, Ukraina och vad vi bör göra åt detta?

Ska vi göra något? Vi i Sverige nu menar jag? Är inte vi neutrala? Samtidigt så kan vi väl inte bara se på när allt detta händer?

Andra nyheter från lilla mig är att jag är förkyld – igen, I-landsproblem är detta. Positivare är att jag är klar hos tandläkaren och det negativa är att det kostade 4023 kr mer än vad jag fick i fondmedel. Smällar man får ta.

Annat är ju bara ren och skär glädje – våren är på väg, kärleken finns fortfarande i mitt liv och arbetet i (H)järnkoll Skåne fortsätter, kanske en dum grej att kalla det för ett arbete när det ger mig så mycket glädje, att ha alla underbara vänner och människor som mina kollegor, DET är guld värt och det är inte alla förunnat.

På återskrivande/läsande

Jeanette Andersson
Hjärnkollambassadör

Kommentarsfunktionen är stängd.